Get Adobe Flash player
89 разів порушили перемир'я бойовики на Донбасі та південному Сході країин. Таку статистику наводить Рада Нацбезпеки та оборони України. У відомстві визнають, активність бойовиків помітно знизилась, проте обстріли українських позицій тривають.

Однією з найбільш запеклих ділянок фронту залишається донецький аеропорт. Летовище контролюють українські силовики, проте терористи атакують його з важкої зброї по кілька разів на добу. Схожа ситуація і в Дебальцево. Місто терористи обстрілюють переважно вночі. Паралельно ворог намагаєтьсяться розширити територію контролю на Луганщині. Тож армія посилює охорону в районі Словяносербська та Сіверодонецька.

Андрій Лисенко, речник РНБО:

- Нашими військовими наразі здійснюється укріплення рубежів, також триває відновлення бойового потенціалу військ. Ми маємо інформацію, що відбувається ротація військових підрозділів РФ які розташовані в Криму, однак в нас нема інформації, що територію України покидають будь-які підрозділи або Рос Федерації, або банд-угрупувань бойовиків, які знаходяться на тимчасово контрольованій ними території.

За останньою інформацією РНБО - за час так званого перемиря, терористи вбили пятьох українських військовиків, тридцять три поранено. Є жертви й серед мирного населення. На тепер відомо про двох загиблих.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Бойовики розширюють територію на Луганщині (відео)

9-09-2014, 15:28
Переглядів: 2200
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player