Get Adobe Flash player


В Луганській області досі заправляють кілька терористичних угруповань, які конфліктують між собою за сфери впливу. Зокрема, назріває конфлікт між луганськими і алчевськими терористами.

Про це повідомляє місцеве видання City News.

«Алчевськ насолоджується мирним життям. Зараз йде підготовка до запуску Алчевського меткомбінату. А взагалі все погано і не зрозуміло, де ми зараз живемо. Алчевськ контролює бригада Олексія Мозгового, який формально в оперативному підпорядкуванні «ДНР», а фактично сам по собі. В Перевальську, нашому місті-супутнику, немає бойовиків. Там козача гвардія, її отаман Козицький - взагалі громадянин Росії.

І Козицький, і Мозковий дуже різко висловилися на адресу керівництва «ЛНР» і «ДНР», які брали участь в переговорах в Мінську ... Не виключено, що вони підуть війною на Луганськ, адже, як відомо, Мозговий колись посварився з Болотовим, організував Лисичанську народну республіку. Так що не виключена поява на карті Алчевської народної республіки », - повідомили місцеві жителі.

За їх словами, в місті поки достатньо продовольства і медикаментів. Мешканці не роз'їжджаються.

Get Adobe Flash player

В Україні може з'явитись ще одна республіка

11-09-2014, 12:07
Переглядів: 4734
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player