Get Adobe Flash player
Другий пакет відповідь санкцій Росії щодо Заходу може обмежити імпорт автомобілів та низки товарів легкої промисловості. Як повідомляє РІА Новини про це заявив помічник президента Росії Андрій Бєлоусов в кулуарах Самарського економічного форуму. Таким чином, він підтвердив інформацію, що з'явилася раніше в ЗМІ, про можливу заборону на імпорт європейських машин.

«У нас є цілий ряд несільськогосподарських продуктів, де наші, насамперед європейські, партнери більше залежать від Росії, ніж Росія від них. Це стосується, наприклад, завезення автомобілів, насамперед старих автомобілів, це стосується деяких видів товарів легкої промисловості, де ми вже самі можемо виробляти. Не всіх, деяких видів одягу », - заявив помічник президента.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Росія продовжить карати свої громадян

11-09-2014, 16:49
Переглядів: 301
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player