Get Adobe Flash player
У Києві сталася бійка і перестрілка між радикалами Ляшка і бійцями Нацгвардії

Представники Радикальної партії Олега Ляшка заявляють, що на них напали представники Національної гвардії України.
Перестрілка і запекла бійка сталися в ніч на четвер, 11 вересня, на вулиці Рибальській в Києві.

Начальник прес-служби міліції Києва Ольга Білик офіційно підтвердила факт конфлікту.

Повідомляється, що, за попередніми даними, представники Радикальної партії Олега Ляшка приїхали нібито з метою перевірити інформацію про розміщення залу ігрових автоматів в будинку. Нічого подібного в закритому приміщенні радикали не виявили, і, як вони повідомляють, спокійно поспілкувалися з представниками Державної служби охорони.

У цей час до місця подій під'їхав легковий автомобіль, з вікон якого почалася стрілянина в бік супротивників нелегальних казино, повідомляють самі радикали.

"Вони з-за рогу вилітають і вже відразу, знаєте, як ті розбійники, відразу в повітря починають стріляти, і потім на ураження в нас. Ми швидко перескакувати через паркан, я там падаю , вони далі стріляють", - коментує подію чоловік, який відрекомендувався помічником депутата.

Також повідомляється, що стріляли імовірно гумовими кулями з травматичного пістолета.

На цьому інцидент не вичерпався і незабаром на місці подій почалася запекла бійка, під час якої одного з чоловіків, які сиділи в машині, побили його ж військовою каскою.

Потім на місце прибув патруль ДСО, після чого стрілки назвалися службовцями Національної гвардії України. Вони заявили, що зазначений будинок перебуває під охороною їхнього підрозділу, і вони отримали виклик про спробу захоплення приміщення.

Конфлікт тривав і в присутності представників правоохоронних органів. Один з імовірних представників Нацгвардії продовжував розмахувати пістолетом.


Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Команда Ляшка і "представники Нацгвардії" влаштували перестрілку

13-09-2014, 23:53
Переглядів: 2638
Коментарів: 2
Версія для друку
Loading...
Коментарі (2)
Анатолий 14 вересня 2014 00:12
Дайте этому пидрыле по пиздаку, достал уже всех своим популизмом чмо болотное.
Цитировать          1
sergei 14 вересня 2014 00:17
И до каких пор ляшок пиариться будет , откуда в ланосе куча номеров и патроны , когда его представитель на мерсе приехал и где этот мерс , тебя падлу бойцы ч ато уже "хотят" а в таких раскладах где ты сам был "боец недоносок " проверку устроил , выборы почуял так падла не зря тебя с тямы выбил человек в раде появись на улице не раз не отямишься мразь пиарная
Цитировать          2
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player