Get Adobe Flash player
Житель Білої Церкви ухитрився протягом тижня незаконно перерахувати на свій картковий рахунок, а також рахунок своєї покійної дружини 48 млн гривень, що належали одному з українських банків. Про це на своєму сайті повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Яким чином йому вдалося це зробити і якому банку належали кошти - в міліції не повідомляють, посилаючись на таємницю слідства. Відомо лише те, що для викрадення грошей шахрай використовував один з Інтернет-сайтів для електронної доставки та оплати рахунків.

Зараз банківські рахунки, на які кіберзлочинець перераховував гроші, заблоковані, а частина невитрачених ним коштів повернута в постраждалий банк. Сам зловмисник арештований і чекає суду - його звинувачують за ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Втім, перед арештом у шахрая вийшло непогано погуляти - за кілька днів він встиг зняти через банкомати 782000 гривень і витратити на особисті потреби.

Нагадаємо, що в липні цього року група осіб, яка назвала себе хакерської угрупованням Green Dragon, заявила про злом системи «ПриватБанку» і крадіжці даних карт користувачів. У самому банку цю інформацію спростували.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Українець пограбував банк на мільйони доларів

17-09-2014, 13:51
Переглядів: 209
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player