Get Adobe Flash player
У районі аеропорту Донецька знову почався бій. Як повідомляє в середу, 17 вересня, регіональний сайт 62.ua, триває перестрілка між бойовиками "ДНР" та українськими військовими, котрі тримали оборону в аеропорту.

З самого ранку жителі Донецька чують залпи вибухів в районі аеропорту, в небі видно клуби диму.

Як стало відомо, в 9-поверховий житловий будинок на вулиці Злітною, 11а, потрапив снаряд, виникла пожежа. В районі Путилівського ринку дві жінки отримали осколкові поранення.

Місцеві жителі в соцмережах пишуть, що обстріл вівся "десь з ДЗРХІ, вибухи секунд через 30 десь, напевно на Спартаку, начебто гаубиці".

У прес-службі Донецької міськради розповіли, що робота громадського транспорту продовжується в штатному режимі. Частково змінено маршрут автобуса №73, який через неспокійну ситуацію біля аеропорту слід тільки Шахтарської площі.

Знеструмленими залишаються Київський, Куйбишевський і Петровський райони.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Донецьку вибухи та дим

17-09-2014, 14:10
Переглядів: 525
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player