Get Adobe Flash player
Рада національної безпеки і оборони заявляє, що на території Слов’янська Донецької області виявлено три масових поховання мирних громадян.

Про це 26 вересня на брифінгу розповів спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Правоохоронні органи України продовжують розслідувати масові злочини терористів проти мирного населення в Луганській і Донецькій областях. За інформацією Генеральної прокуратури, тільки в Слов’янську даний час здійснюється кримінальне провадження за 24 епізодах, де є загиблі», – сказав він.

За даними РНБО, виявлено 3 масових поховання, зокрема, на кладовищах по вул. Дем’яна Бідного та вул. Смольной. Проведена ексгумація тіл, які направлено в бюро судово-медичної експертизи для проведення розтинів і офіційного встановлення причин смерті.

«За попередньою інформацією, ці люди загинули на початку і в середині червня, коли Слов’янськ перебував під контролем терористів Гіркина. Вже встановлено імена 12 загиблих. Слідство триває», – зазначив А.Лисенко.

Нагадаємо, наразі Слов’янськ знаходиться під контролем української влади і сил АТО.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

У Слов’янську знайшли уже три масові захоронення

26-09-2014, 14:48
Переглядів: 168
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player