Get Adobe Flash player
За минулу добу терористи поранили трьох українських військовослужбовців, підбили один БТР-80, однак серед бойовиків теж є втрати.

Про це сьогодні на брифінгу сказав речник РНБО Андрій Лисенко.

“Терористи не полишають спроб захопити позиції українських військових в районі населеного пункту Никішине. Він був обстріляний 4 рази”, - зазначив він.

За словами Лисенка, також обстріли були в Малоорлівці Шахтарського району.

Обстріли велися з артилерії, мінометів і стрілецької зброї, після чого були були і спроби штурму. Усі атаки відбито, терористи зазнали втрат,
- наголосив речник РНБО.

“Поблизу Кам’янки у цьому районі терористи підбили один наш БТР-80 і поранили трьох військовослужбовців”
, - додав Лисенко.

Він зазначив, що у Донецьку після двох невдалих спроб штурму аеропорту бойовики тричі обстріляли його із установок “Град” та мінометів.

Також вчора в районі селища Сартана Донецької області терористи з мінометів обстріляли блокпост, розташований на перехресті доріг населених пунктів Комінтернове – Маріуполь – Талаківка.

Під час цього обстрілу розвідувальна група сил АТО затримала місцевого мешканця, який здійснював координацію обстрілів блокпостів.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Результати штурму банд терористів

26-09-2014, 21:14
Переглядів: 123
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player