Get Adobe Flash player
Домогосподарок з Одеси та Луцька навчать штурмувати будівлі

В Одесі почалося формування жіночого батальйону. Багато з тих, що записалися в нього - вчорашні домогосподарки, але сьогодні вони взяли в руки автомати Калашникова, їх вчать ходити в розвідку і штурмувати будівлі.
 
«Складно, якщо чесно. Це як у господині перший борщ, але нічого - інструктори хороші, все пояснюють, проблем не буде. Головне, у мене є бажання»
, - поділилася думкою новобранець Оксана.
 
Такий жіночий загін вже існує в місті Луцьку на Заході України. Там більше 30 дівчат вчаться надавати першу медичну допомогу, знайомляться зі зброєю, а згодом будуть тренуватися в польових умовах.
 
«На війні без жінок не обійдеться, чоловіки на фронті, а є місця, де перевантажують поранених з ранами, опіками, рваними ранами, тому перша допомога лежить, на жаль чи на щастя на жінках»
, - активістка жіночого батальйону Валентина Голюк.
 
Українські "амазонки" навички набувають, щоб, за їхніми словами, захищати свій край, свою країну.

Наші новини також читайте у Facebook та Вконтакте

На Україні за зброю беруться і домогосподарки

27-09-2014, 19:35
Переглядів: 245
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player