Get Adobe Flash player
Сили ДНР ніяк не можуть взяти донецький аеропорт

Сепаратист ДНР Владислав Бриг розповів по телефону кореспонденту телеканалу «Зірка» про те, що відбувається на території донецького аеропорту. Бриг підтвердив інформацію, що напередодні до оточених в аеропорту українським силовикам надійшло підкріплення. Тепер там йдуть бої - терористи намагаються вийти з території частини української армії.
 
«В аеропорту ведуться бойові дії. Кільце оточення через величезну територію було прорвано»- повідомляє терорист Владислав Бриг.
 
За його словами, значні сили силовиків знаходяться в підземних спорудах, побудованих ще в епоху СРСР.
 
«Це бункер до п'яти поверхів вниз, побудований за радянських часів спеціально для обласного керівництва на випадок ядерної війни. Верхні перекриття в бункері - два метра бетону. Щоб його зруйнувати, нам треба в 10 разів більше техніки і людей. У разі прямого штурму будуть дуже великі втрати - визнав бандит.
 
Раніше заступник міністра оборони ДНР з розвідки Сергій Петровський повідомив про те, що 26 вересня в аеропорт, контрольований силами сепаратистів, прорвалися 250 десантників 25-ій бригади української армії і близько 600 бійців батальйону Ляшкоа.

Зараз там тривають бої.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Сепаратисти безсилі у штурмі аеропорту в Донецьку

27-09-2014, 19:52
Переглядів: 3774
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
русские с центра Украины 27 вересня 2014 21:51
Надо молиться, просить.Вот мы и молимся за тех, кто кладёт жизни на алтарь своей Родины.Дорогие бойцы, держитесь! Враг коварен и жесток, его поддерживает огромный монстр, который забыл про афган, чечню.Командывание-козлы, власти забыли про вас в своей гонке, но есть мы и мы молимся о вас плачем каждый деньВыживите, выстойте.Храни вас Бог!
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player