Get Adobe Flash player
В ЛНР призначили дату виборів

Вибори глави республіки сепаратистів та депутатів Народної ради самопроголошеної т. зв. Луганської народної республіки офіційно призначені на 2 листопада. Для проведення голосування заснована Центральна виборча комісія, повідомляється в п'ятницю, 26 вересня, на сайті ЛНР.

«У зв'язку з призначеними на 2 листопада 2014 виборами глави Луганської народної республіки та депутатів Народної ради ЛНР сьогодні була створена Центральна виборча комісія ЛНР, був затверджений її склад і обрано голову», - йдеться в повідомленні.

ЦВК ЛНР першим рішенням затвердила порядок реєстрації громадських організацій для участі у виборах депутатів Народної ради і визначила терміни самовисування кандидатів на посаду глави ЛНР, а також форми підписних листів по збору підписів виборців на їх підтримку.

Біженці, що покинули Луганську область, зможуть проголосувати в Ростові-на-Дону, Воронежі і Бєлгороді.

«Для виборців північних районів ЛНР, які знаходяться під контролем збройних формувань України, буде забезпечена можливість віддати свій голос поштою або на сайті ЦВК ЛНР. Також передбачено дострокове голосування і голосування за відкріпними талонами»
, - йдеться в повідомленні.

Раніше голова парламенту сепаратистів ЛНР Олексій Карякін повідомив, що вибори голови та депутатів самопроголошеної, незаконної Луганської республіки попередньо заплановані на 2 листопада. Він зазначив, що голосування пройде синхронно з Донецькою республікою.

Луганська і Донецька республіки були проголошені в квітні 2014 року. Пізніше прихильники самовизначення Донбасу "провели" неофіційні референдуми, на яких, за твердженням проплачених організаторів, більшість тих, хто проголосував висловилося за незалежність від України.

Київ, європейська та світова спільнота результатів цього голосування не визнали.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

За шість днів "призначать" головного сепаратиста

26-09-2014, 23:19
Переглядів: 148
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player