Get Adobe Flash player
Українська влада надає бронетехніку на Донбас - для прикордонників та учасників АТО. Вже відправлені шість БТРів, вісім вантажівок і три мікроавтобуси.

Крім того, стало відомо, що Нацгвардія отримала десять танків Т-64Б. За словами командувача військами Степана Півторака, очікувалося, що машини за контрактом відправляться в Конго, але через війну з терористами та російськими найманцями це рішення скасували.

Тим часом умільці Миколаївського бронетанкового заводу збирають для силовиків модернізовані бронетранспортери, які відрізняються від звичайних більш потужними дизельними двигунами (по два в кожній машині) і меншою витратою палива.

Крім того, українські спеціалісти у Львові показали свою останню розробку: робота-розвідника, створеного спеціально для війни з сепаратистами і найманцями. На думку конструкторів, оснащена веб-камерою машина, яка може піднятися на 10 поверх і подолати водну перешкоду глибиною до 40 сантиметрів, може евакуювати поранених і проїхати до п'яти кілометрів. Дистанційне керування передбачено - кабельне та радіо. У другому режимі апарат без підзарядки працює не більше півгодини.

Наші новини також читайте у Facebook та Вконтакте

Українські силовики отримають потужні БТРи і роботів-розвідників

27-09-2014, 20:14
Переглядів: 338
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
stas 27 вересня 2014 22:17
Хуй вы что получите конченные укропы,вас ждут братские могилы на Донбассе здохните как сволочи!!!!!!!
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player