Get Adobe Flash player


Сутички між противниками знесення пам'ятника Леніну і футбольними фанатами сталися в ввечері в понеділок, 29 вересня, в центрі Харкова. Про це повідомляє УНІАН.

Близько 100 чоловік у балаклавах і марлевих пов'язках атакували учасників мітингу на площі Свободи, що вимагали відновлення скинутого пам'ятника. Всього біля постаменту Леніну в момент нападу перебували близько 200 осіб.

Після кількох сутичок з радикалами,, учасники мітингу були змушені відійти в розташований поблизу міський сад імені Шевченка, передає «Інтерфакс». Радикали підійнялися на постамент і скинули з нього квіти.

В результаті постраждали двоє людей, у одного з яких виявилася розбита голова. Їм надали допомогу волонтери «Червоного хреста». Міліції, як відзначає агентство, в момент сутички на площі не було.

Get Adobe Flash player

Мітинг в Харкові закінчився бійкою

30-09-2014, 10:50
Переглядів: 4007
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player