Get Adobe Flash player
Аваков розповів про втрати міліції та НацгвардіїЗа час військової операції на сході України втрати міліції та Національної гвардії склали більше 130 чоловік.

Такі дані навів глава МВС Арсен Аваков. Відповідний документ міністр опублікував в Facebook.

Згідно з представленими даними, в рядах Нацгвардії з квітня 2014 загинули 66 бійців, число жертв серед співробітників міліції склало 68 чоловік. Разом з тим зниклими без вести в цих структурах числяться 90 осіб, взятими в полон - 160. Ще 628 бійців були поранені: 355 з них відносяться до Національної гвардії, 273 - до міліції.

«У горі й радості варто бути чесним перед своїм народом. Ми не приховували і не приховуємо свої втрат в рамках АТО », - зазначив Аваков.

У серпні міністр внутрішніх справ наводив дані про загибель 46 бійців Нацгвардії і МВС. Поранення, зазначав Аваков, отримали 225 осіб.

Наші новини також читайте у Facebook та Вконтакте

Аваков розповів про втрати міліції та Нацгвардії

2-10-2014, 16:13
Переглядів: 120
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player