Get Adobe Flash player
В Україні з'явиться нове військове утворенняВ Україні завершується формування батальйону «Майдан».

Про це повідомляє телеканал «112 Україна».

Як розповіла активістка Наталя Косарчук, що займається створенням підрозділу (як повідомлялося, Косарчук керує координаційною радою Майдану і балотується в депутати Верховної Ради), в даний час це питання проходить узгодження в міністерстві оборони. Належить ще підписати документи про статус «Майдану».

Поки майбутні бійці батальйону проходять підготовку. «Ми до цього дуже серйозно ставимося, не тільки за фізичними даними, як умінням тримати зброю, але з іншого боку - ми повинні довіряти цим людям. Ми дамо їм зброю і повинні бути впевнені однозначно, що вони будуть захисниками нашої вітчизни », - зазначила Косарчук.

Про намір активістів Майдану створити батальйон стало відомо на початку вересня. Відповідне рішення було прийнято на зборах Всеукраїнської координаційної ради Майдану, Центральної ради сотень Майдану, а також Автомайдану і «Правого сектора».

В Україні з'явиться нове військове утворення

Вчора, 16:23
Переглядів: 627
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player