Get Adobe Flash player


Терористи вирішили боротись з алкоголізмом в ДНРНа території самопроголошеної Донецької республіки заборонили продавати лікеро-горілчану продукцію в розлив - за винятком барів і кафе.

Про це повідомляє прес-центр ДНР.

Заборонена також торгівля спиртним в радіусі 500 метрів від шкіл та продаж алкоголю особам молодше 18 років. Обмеження містяться в тимчасовому положенні про податкову систему.

Терористи ДНР також заборонили випуск цінних паперів, гральний бізнес (під заборону, як наголошується, не потрапляють більярд і боулінг), а також торгівлю піротехнічними виробами.

Актуально:

Громадян попереджають, що порушникам загрожуватиме «серйозна фінансова та інша відповідальність». За недотримання правил торгівлі спиртним, зокрема, передбачено штраф у 10 тисяч гривень. За випуск цінних паперів - штраф у розмірі 400 відсотків від суми емісії.

Недавно самопроголошена Донецька республіка встановила ставки податків на підконтрольній їй території: прибуткового - в 13 відсотків і податку на прибуток - в 20 відсотків. Для ряду професій (зокрема, для таксистів) був передбачений щомісячний патент. Тимчасове положення про податки вступило в силу 3 жовтня.

Get Adobe Flash player

Терористи вирішили боротись з алкоголізмом в ДНР

7-10-2014, 14:32
Переглядів: 1585
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player