Get Adobe Flash player
Терористи намагаються втекти, їх не пускаютьУряд самопроголошеної Донецької республіки виступив із спростуванням інформації про відставку прем'єр-міністра Олександра Захарченко.

«Це чистої води фейк», - заявили агентству ТАСС в прес-службі ради міністрів.

Голова парламенту Новоросії (союзу Донецькій і Луганській республік) Олег Царьов заявив «Погляду», що Захарченко в даний час продовжує виконувати свої обов'язки. При цьому, правда, він не підтвердив і не спростовувати звістка про те, що прем'єр-міністр подав заяву про відхід з посади.

 ))) Читайте також:

Про свою відставку сам Захарченко раніше повідомив «Русскому репортеру». «Я тільки що написав заяву про відставку. Ти сидиш зараз поруч з людиною, Який через дві з половиною години вже може не бути прем'єр-міністром », - сказав він журналісту.

Терористи намагаються втекти, їх не пускають

8-10-2014, 14:55
Переглядів: 3191
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
Голос Америки 8 жовтня 2014 15:37
Пресс-секретарь Госдепартамента США объявила о своей отставке. На последней пресс-конференции она сообщила, что вероятным преемником на этом посту будет назначена Моника Левински, как наиболее компетентное лицо во внутриправительственных связях.
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player