Get Adobe Flash player
Бойовики захопили український танк та декілька бронемашинБойовики на сході України захопили бронетехніку і артилерію, покинутуі українською армією під Сніжним (на сході Донецької області). Таку інформацію розповсюдив LifeNews.

За даними ресурсу, в розпорядженні прихильників невизнаної Донецької республіки виявилися як мінімум три самохідних артилерійських установки, не менше десятка БМП, системи залпового вогню, а також танк Т-64. Останній, як стверджується, боойовики витягли з болота неподалік від селища Кожевня.

 ))) Читайте також:

«Два дні їздили туди, спочатку перевертали, потім тягли його два дні. Витягли, притягли ... Він буде працювати і працювати проти них же », - заявив терорист на ім'я Андрій.

Бойовики захопили український танк та декілька бронемашин

10-10-2014, 11:34
Переглядів: 3393
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player