Get Adobe Flash player
"Владу" у Луганську не можуть поділити чотири групи бойовиків Владу у Луганську намагаються розділити чотири групи бойовиків – кримінальні озброєні загони, російські та місцеві найманці і представники так званої "ЛНР".

Найманці не можуть поділити контроль за окремим територіями міста і змагаються за привласнення "гуманітарки" з Росії, а ватажки бойовиків влаштовують збройні "розбірки" між собою, пише видання "Новое время".

При цьому, формально міська влада залишилися такою, якою була ще до появи найманців. Замість мера утікача Сергія Кравченко його обов'язки виконує його заступник Маноліс Пивалов.

 ))) Читайте також:

Окрім них містом намагаються керувати бойовики з так званої ЛНР. Найманці намагаються створити муляж повноцінного "уряду" і створюють нелегітимні та невизнані "міністерства". Як повідомлялося раніше, на Донбасі тривають "розбірки" між бойовиками та російськими "козачками".

"Владу" у Луганську не можуть поділити чотири групи бойовиків

10-10-2014, 16:17
Переглядів: 312
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player