На Яндекс.Картах з\’явилися панорами “Буковеля” та “Драгобрата”

0

На Яндекс.Картах з\’явилися панорами гірськолижних курортів “Буковель” і “Драгобрат”. Тепер користувачі можуть не виходячи з дому помилуватися схилами Карпат, вивчити гірськолижні траси або просто прогулятися мальовничими околицями.

Поціновувачам активного відпочинку панорами допоможуть спланувати подорож. Наприклад, вибрати готель або колибу та дізнатися, чи є поблизу прокат і лазня, щоб зігрітися. А справжні шанувальники екстремального спорту мають можливість підібрати таке житло, щоб можна було одразу за дверима стати на сноуборд і доїхати прямо до підйомника.

(Увімкніть показ зображень, щоб побачити скріншот)

Панорами знімали у другій половині грудня 2014 року. Команда “Компанії neq4”, постійного партнера Яндекса, зробила майже 14 тисяч фотографій, із яких за допомогою алгоритму зібрали 3489 панорам. За тиждень знімальна група подолала понад 100 кілометрів: пішки, на лижах і машиною.

“Це перші суцільні панорами “Буковеля” і “Драгобрата”, доступні в інтернеті. Вони дозволяють здійснювати віртуальні прогулянки курортами, а не просто переглядати панорамні знімки об\’єктів із різних точок, — розповідає менеджер картографічних сервісів Яндекс.України Дмитро Мельник. — Знімати панорами у горах було важко. Туди непросто дістатися, постійно змінюється погода, а світловий день — короткий. Те, що у місті можна зробити протягом кількох годин, у горах розтягується на кілька днів”.

Крім панорам, на maps.yandex.ua можна подивитися детальні схеми “Буковеля” і “Драгобрата” з об\’ємними будівлями, а також супутникові знімки курортів. Об\’єкти інфраструктури, зокрема підйомники, канатні дороги, готелі або магазини, позначено на Яндекс.Картах, тому знайти їх буде нескладно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ