Get Adobe Flash player


1 травня з 18:00 до опівночі бойовики 32 рази порушили режим дотримання припинення вогню, в тому числі сталося одна бойове зіткнення.

Про це прес-служба штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"У ході збройних провокацій злочинці 7 разів застосовували міномети калібру 120 міліметрів, двічі - артилерію калібру 122 міліметра, що є грубим порушенням Мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

З важкої артилерії бойовики обстріляли позиції українських сил поблизу Авдіївки, Опитного, Пісок, Трьохізбенки і Широкино.

Крім того, противник провів 8 обстрілів з 82-міліметрових мінометів.

"У Донецькій області бандформування провели обстріл наших позицій неподалік Авдіївки з міномета калібру 120 міліметрів, а також з артилерії калібру 122 міліметра і танка", - заявили в штабі.

З 22:14 до 22:40 біля селища Піски відбулося бойове зіткнення. Особовий склад українського опорного пункту щільним вогнем зі стрілецької зброї відбив атаку терористів.

На Луганщині найбільш інтенсивний вогонь у бік сил АТО бойовики вели в районі Трьохізбенки із застосуванням 120-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів і кулемета.

Також в небі над Донецькою областю українські підрозділи зафіксували прольоти 8 безпілотників противника.

Get Adobe Flash player

У зоні АТО зафіксовано 32 обстріли і одне бойове зіткнення - штаб

2-05-2015, 08:12
Переглядів: 494
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player