Get Adobe Flash player
Отримати ліцензію на автоперевезення можна через Укрпошту
З червня 2014 року Укрпошта надає можливість усім автоперевізникам зручно та швидко отримати дозвільні документи на автомобільні перевезення, які видає Укртрансінспекція, через мережу своїх відділень.

Відтепер ліцензії та документи на перевезення пасажирів, вантажів та багажу автомобільним транспортом можна отримати у відділеннях Укрпошти по всій Україні.

Отримання ліцензій на автоперевезення через пошту стало можливим завдяки підписанню між Укрпоштою та Укртрансінспекцією Меморандуму про співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг.

Для отримання ліцензії на перевезення достатньо завітати до одного з відділень Укрпошти, подати заповнену заяву разом з необхідним пакетом документів на отримання ліцензії Укртрансінспекції, а потім рекомендованим листом отримати результат запитуваної послуги.

Нагадаємо, послуга з видачі ліцензій на автоперевезення надається Укрпоштою в рамках проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Укрпошта з 2013 року уже плідно співпрацює за цим проектом з Державною реєстраційною службою України, Міністерством соціальної політики, Пенсійним фондом та іншими органами влади. Наразі за отриманням адміністративних послуг через Укрпошту вже звернулося понад 60 000 громадян.

Отримати ліцензію на автоперевезення можна через Укрпошту



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: