Фінансова система Донецької області паралізована через сепаратистів
Сьогодні вранці, 16 червня, бойовиками з так званої ДНР в Донецьку захоплено приміщення Головного управління Державної казначейської служби Донецької області, Головного управління Міністерства доходів і зборів області та Управління Національного банку України. Таким чином фінансова система області виявилася паралізована.

Через дії терористів і бандитів в області призупинені виплати пенсій, соціальних виплатах, заробітної плати в бюджетній сфері, підтримка вугільних шахт тощо. Не поступають податкові платежі донецьких підприємств, немає можливості здійснити відшкодування ПДВ в Донецькій області.

НБУ позбавлений можливості забезпечити систему електронних платежів та підкріплення готівкою банківських установ у Донецький області.
Керівники відповідних державних установ області та Донецької ОДА намагаються врегулювати ситуацію.

За останньою інформацією, через бойові дії в центрі Луганська призупинено роботу Головного управління Державної казначейської служби області.

Фінансова система Донецької області паралізована через сепаратистів



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: