ПриватБанк закликав українські банки списати кредити загиблим в АТО воїнам
ПриватБанк звернувся до всіх українських банкірів з ініціативою списати заборгованості за кредитами для всіх українських воїнам, загиблих під час проведення АТО на Сході країни. Як повідомила прес-служба банку, такий порядок уже діє в ПриватБанку для клієнтів – військовослужбовців і мобілізованих до частин Національної гвардії.

«Ми збережемо світлу пам’ять про героїв, які віддали життя за майбутнє країни, і зробимо все можливе, щоб допомогти тим, хто не дочекався батьків і синів з війни, – йдеться у зверненні ПриватБанку. – Списання заборгованостей за кредитами загиблих вояків стане гарною підтримкою їхнім родинам».

Як повідомила прес-служба банку, ПриватБанк спише заборгованість загиблих за Україну героїв згідно з даними Міністерства оброни України та інших силових відомств, задіяних в АТО. Родичам загиблих вояків не треба буде особисто звертатися до відділень банку та надавати необхідні документи.

На сьогоднішній день ПриватБанком у рамках громадянської ініціативи вже списані заборгованості за кредитами загиблих учасників АТО на загальну суму понад 134 тис.грн.

Нагадаємо, раніше ПриватБанк скасував нарахування процентів за кредитами позичальникам, мобілізованим до української армії. Кредитні канікули діють протягом усього часу проходження клієнтами військової служби.

ПриватБанк закликав українські банки списати кредити загиблим в АТО воїнам



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: