Get Adobe Flash player
Святий Миколай в Чернівецькій податковійДев'ятнадцятого грудня - день святого Миколая. З нагоди цього свята чернівецькі міндоходівці вирішили зробити приємний сюрприз платникам. В центрі обслуговування платників податків прикрасили зелену красуню – ялинку й залучили до роз’яснювальної роботи та прийому податкової звітності справжнього Миколая.

Перші відвідувачі чернівецької податкової інспекції мали можливість проконсультуватись з питань заповнення податкової звітності з святим Миколаєм – податківцем.

Відвідувачам Центру обслуговування платників податків, які у святковий день вирішили подати звітність, було особливо приємно поспілкуватись з новорічним персонажем.

Але, як водиться, Миколай не приходить без подарунків, тому найслухнянішим платникам він презентував свіженький номер «Вісника Міністерства доходів і зборів України», брошуру «Права та обов’язки», а також солодощі з нагоди святкування річниці Міндоходів.

Радує, що після відвідин податкової інспекції платники повертались додому з радісними обличчями та не з пустими руками.

Податківці запрошують чернівчан до Центру обслуговування та обіцяють нові приємні сюрпризи для платників податків.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

В Чернівецькі податковій працює Святий Миколай



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
КОМЕНТАРІ (1)
Пользователь offline Slaxor 19 грудня 2013 16:04
Цікава ідея, творчо))
Висловлено в темі:
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: