Get Adobe Flash player
Чернез погоду чернівецькі базари опустілиЧерез сильні морози з вітром на буковинських продуктових ринках Чернівців немає ані товару ані покупців. Щоправда, товар - фрукти, овочі, інші харчі - є, але його поховали продавці від морозу. На ринку "Нижній" відкриті прилавки вкриті покривалами та клейонками, подекуди стоять картонні афіші зі списком товару, що продається. Чимало зачинено й магазинчиків. Продавців мало, а покупців - одиниці.

- Вітрину з прилавка зробити не можемо - сильний мороз, - каже жінка одягнена як три цибулі, тупцюючи з ноги на ногу. - Поховали товар у склади, а самі гріємося - бігаємо поміж прилавками, навколо ринку, - напівжартома каже весела продавець. - Бо ж за міце заплатили - нема як сидіти вдома.

Про те, що продавці випивають "50 грамів" для зігріву, не соромлячись, зізнаються й жінки: "Трохи з кавою випиваємо і танцюємо, рухаємося під радіо, бо дуже холодно. А якщо будуть більші морози, то вже напевно й не вийдемо".

Водночас, кипить торгівля у критому м’ясо-ковбасно-сирному павільйоні: тут всі прилавки вкриті товаром, вільних торгових місць немає.

Чернез погоду чернівецькі базари опустіли

загрузка...


Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: