Get Adobe Flash player
Відомі чернівчани продовжують декларувати доходи (фото)
Податкову декларацію подав Василь Гаврилович Мороз, генеральний директор ТзОВ «Будівельної фірми «Чернівціжитлобуд».

Василь Гаврилович щороку звітує про зароблені доходи, адже як зазначає сам декларант, - «всі ми, громадяни своєї держави, маємо певні обов’язки перед нею, несемо відповідальність за її процвітання та стабільність. Кожна людина повинна пам’ятати, що саме на податках тримається соціальна сфера, що особистий внесок кожного цеглина за цеглиною вибудовують загальний добробут. Дотримання громадянами своїх конституційних обов'язків з декларування доходів є свідченням високого рівня податкової культури і поваги до своєї країни. А повага до країни - це необхідний атрибут цивілізованого суспільства».
«У всьому світі для кожного добропорядного громадянина декларування доходів та сплата податків - не тягар чи повинність, а звичайний громадський обов'язок. Ми усі хочемо жити, як живуть люди у розвинутих країнах Європи, їх життєвий рівень ставимо як приклад для наслідування, але забуваємо, у цих країнах громадяни самі формують свій добробут, який складається із добровільно сплачених податків», - додав Василь Мороз.

Добровільне декларування доходів - це загальноприйнята практика у всьому світі, яка свідчить про податкову культуру громадян, їх повагу до держави . Ми живемо в Україні, яка є нашою домівкою, а покращення побуту своєї оселі можна тільки шляхом поповнення бюджету. Адже цим ми допомагаємо розвитку країни, розвитку соціальної сфери, удосконаленню інфраструктури нашого міста.

Тому Державна податкова інспекція у м. Чернівцях закликає усіх громадян активніше долучатись до кампанії декларування доходів, брати приклад з відомих та шанованих чернівчан, і не «словом, а ділом» долучитись до почесного обов»язку – наповнення бюджету.

Відомі чернівчани продовжують декларувати доходи (фото)



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: