gototopgototop
На 13:00 Тягнучка від мосту далі по вул.Гагаріна і по Головній до вул.Б.Хмельницького. Тягнучка по вул.Головній від вул.О.Гузар до вул.Кохановського.Затори на вул.Червоноармійській, від вул.Садової до пл.Соборної

Антимонопольний комітет оштрафував "Чернівціобленерго"

vkontaktesmall facebanntweetti
groshi2

groshi2

20 вересня 2012 року на засіданні Адміністративної колегії Чернівецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України оштрафовано публічне акціонерне товариство "Енергопостачальна компанія "Чернівціобленерго" на 17,0 тис. грн. за зловживання монопольним становищем на ринку постачання електричної енергії за регульованим тарифом.

Як встановлено територіальним відділенням, ПАТ «ЕК Чернівціобленерго» протягом січня - червня 2012 року нараховувались необґрунтовані фінансові санкції, що призвело до ущемлення інтересів споживачів електричної енергії - комунальних медичних установ «Чернівецький шкірно-венерологічний диспансер» та «Чернівецьке обласне бюро судово-медичної експертизи» діяльність яких має соціальне значення.

Дії ПАТ «ЕК Чернівціобленерго» в особі Чернівецького РЕМ, які полягають у нарахуванні комунальній медичній установі «Чернівецький шкірно - венерологічний диспансер» і комунальній медичній установі «Чернівецьке обласне бюро судово - медичної експертизи» необґрунтованих фінансових санкцій за перевищення граничних обсягів споживання електричної енергії, визнано порушенням Закону України “Про захист економічної конкуренції” у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку постачання електричної енергії за регульованим тарифом за що і накладено штраф.

ПАТ «ЕК Чернівціобленерго» визнано вчинення порушення та вжито заходів по приведенню нарахованих медичним закладам санкцій до обґрунтованого рівня, зокрема, їх зменшено по комунальній медичній установі «Чернівецький шкірно - венерологічний диспансер» майже у 8 разів, а по комунальній медичній установі «Чернівецьке обласне бюро судово - медичної експертизи» у 9 разів.

Крім цього, за повідомленням на засіданні адміністративної колегії керівництва ПАТ «ЕК Чернівціобленерго», заявки від суб'єктів господарювання юридичних осіб щодо договірних величин споживання електричної енергії та потужностей на наступний (2013) рік будуть прийматись до 15 жовтня 2012 року при внесені відповідних змін до діючих угод. 


                                                                                                                                                        rekllogo
Оберіть мову сайту: English Romanian Russian Ukrainian

Опитування

Ви купували щось в інтернеті?
 

Останні економічні новини

Нові підприємства в каталозі

1. Авіатур, Чернівецька філія
    Адреса: вул. Головна, 128
    Телефон: 72481, 40332, 42538
2. Поехали с нами
    Адреса: площа Соборна, 10
    Телефон: 513133, 0500701060
3. Туристичне агентство "Калейдоскоп"
    Адреса: вул. Червоноармійська, 4, офіс №20
    Телефон: 552604, 0501320362
4. Авіакомпанія Буковина
    Телефон: 43211, 43214
5. Аеро Люкс Тревел
    Адреса: вул. Гайдара, 2-А
    Телефон: 900771, 900772, 545070, 0949912771
Перейти в каталог

В кінотеатрах міста:


Як по маслу Як по маслу
[ Переглядів:4 ]
Україно, goodbye. Альманах Україно, goodbye. Альманах
[ Переглядів:39 ]
Ральф Руйнівник (3D) Ральф Руйнівник (3D)
[ Переглядів:36 ]
Остання казка Рити Остання казка Рити
[ Переглядів:34 ]
007: Координати Скайфолл 007: Координати Скайфолл
[ Переглядів:49 ]
Астерікс і Обелікс в Британії Астерікс і Обелікс в Британії
[ Переглядів:70 ]
Паранормальне явище-4 Паранормальне явище-4
[ Переглядів:81 ]
Монстри на канікулах (3D) Монстри на канікулах (3D)
[ Переглядів:99 ]
  • Вчимося правильно повертати взимку

    Вчимося правильно повертати взимку

    Поворот взимку - основна проблема, якщо ви не досвідчений автогонщик. Зима для спортсменів тільки в радість. Заноси для них - звичне і корисне явище, а відпрацьовувати його на льоду набагато…