Економіка

В Чернівецькі податковій працює Святий Миколай

Дев'ятнадцятого грудня - день святого Миколая. З нагоди цього свята чернівецькі міндоходівці вирішили зробити приємний сюрприз платникам. В центрі обслуговування платників податків прикрасили зелену красуню – ялинку й залучили до роз’яснювальної роботи та прийому податкової звітності справжнього Миколая.

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

Cоціально-економічне становище Чернівецької області за січень–листопад 2013 року


ПОВІДОМЛЕННЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

Чернівецький бізнес перейшов на «розумну» касову техніку

На сьогоднішній день у Чернівцях до Системи зберігання і збору даних від реєстраторів розрахункових операцій Міндоходів підключено 1497 касових апаратів.

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

Чернівецька область 4-та на Україні

Як повідомляє департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, за підсумками рейтингової оцінки результатів діяльності Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій за січень-вересень 2013 року Чернівецька область увійшла в п’ятірку кращих та посіла 4 місце серед інших регіонів України. 

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

З початку року Міндоходи Буковини отримали 338 звернень громадян

Розгляд звернень громадян є важливим і відповідальним аспектом у роботі Головного управління  Міндоходів у Чернівецькій області. Фахівці ретельно та кваліфіковано опрацьовують всю інформацію, що міститься у зверненнях. Жодне звернення не залишається поза увагою.

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

МІська рада хотіла віддати землю кооперативу який ще не існував

Господарський суд Чернівецької області задовольнив позов прокурора м. Чернівців, скасувавши рішення Чернівецької міської ради про надання дозволу на складання проекту відведення земельної ділянки площею 0,25 га у власність житлово-будівельному кооперативу «Захисник 37» для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

Детальніше...

Коментувати (0 Коментарів)

Новини партнерів

RizVN Login