З початку року Міндоходи Буковини отримали 338 звернень громадян

Розгляд звернень громадян є важливим і відповідальним аспектом у роботі Головного управління  Міндоходів у Чернівецькій області. Фахівці ретельно та кваліфіковано опрацьовують всю інформацію, що міститься у зверненнях. Жодне звернення не залишається поза увагою.
 
Так, протягом січня – листопада 2013 року надійшло на розгляд  338 письмових звернень громадян. Переважна більшість звернень – 96,2% заяви. Також отримано 12 скарг (3,6%) та 1 пропозицію (0,2%). В порівнянні з аналогічним періодом минулого року  від громадян надійшло на 16 скарг менше.
 
Аналіз тем, порушених у заявах свідчить про те, що громадян цікавлять питання стосовно податку на нерухомість, податку на доходи фізичних осіб, оподаткування доходів від підприємницької діяльності крім того, від певної категорії населення надходять звернення з проханням  відмови від реєстраційного номеру облікової картки. В  скаргах порушувались питання щодо законності договорів оренди нерухомого майна, ведення діяльності суб’єктів господарювання та недоліків у роботі працівників органів Міндоходів області. 
 
Усі запити були своєчасно розглянуті, запитувачам інформації надані ґрунтовні відповіді по суті. 
Також посадовими особами Міндоходів Буковини постійно проводяться особисті прийоми громадян, яких с початку року було 1094, з них на регіональному рівні здійснено 145,  відповідно 949 прийоми здійснено посадовими особами територіальних органів Головного управління Міндоходів області.
 
Найбільш поширеними питаннями при зверненні громадян є питання   оподаткування доходів від підприємницької діяльності, питання плати земельного податку та орендної плати за використання земельних ділянок. 
 
Головним управлінням Міндоходів у Чернівецькій області постійно приділяється значна увага стану роботи зі зверненнями громадян, щомісячно аналізуються та узагальнюються питання, з якими звертаються громадяни до органів Міндоходів, акцентується увага на неухильному та безумовному дотриманню  законодавства під час розгляду звернень громадян.
 
Прес-служба Головного управління 
Міндоходів у Чернівецькій області
 

Поділитись новиною в соціальних мережах:
{{#name}} {{&name}} {{&surname}} {{/name}} {{^name}} Гість {{/name}} {{date}}
{{{comment}}}
{{votes}}
{{#commentModerator}} {{/commentModerator}}
]]>
:D :) :( :0 :shock: :confused: 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
emoticons [b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]
Опублікувати від імені
]]>
]]>

Новини партнерів

RizVN Login



1001 

людина читає наші новини на facebook

Стати другом і читати новини    

Нове в каталозі

Меблі індивідуального...
Назва: Меблі індивідуального дизайну
Адреса: Червоноармійська,33
Авіакаси Кий Авіа
Назва: Авіакаси Кий Авіа
Адреса: Головна 128
Официальный сайт...
Назва: Официальный сайт Красноармейска Донецкой области
Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Детальніше