gototopgototop

Новини партнерів

Папієв вимагає щоб сільське госопдарство на Буковині було науково обгрутнованим

Papiev2Сьогодні, 7 червня, під керівництвом голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва відбулася спільна нарада Головного управління агропромислового розвитку, Державної сільськогосподарської інспекції та Головного управління Держкомзему у Чернівецькій області, під час якої йшлося про порядок розробки проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни. Участь у нараді взяли керівники сільськогосподарських товариств краю. 

За словами голови облдержадміністрації, згідно із змінами до Закону України «Про землеустрій» та постанов Уряду, ведення сільськогосподарського виробництва, починаючи з 1 січня 2013 року, здійснюватиметься лише при умові дотримання проекту внутрішньогосподарського землеустрою та науково-обгрунтованих еколого-економічних сівозмін. «Нині в області більша частина ріллі обробляється на умовах оренди, втім набір культур, які висіваються, зменшено до 4 – це зернові колосові культури, кукурудза на зерно, соя і ріпак. Розуміючи бізнесовий інтерес інвесторів, ми повинні враховувати елементарні вимоги щодо ведення землеробства, підтримання родючості земель,  соціальну складову у веденні землеробства, бо висів лише чотирьох культур, окрім іншого, позбавив багатьох селян робочих місць. Це надзвичайно важливе питання, оскільки мова йде про найбільше наше національне багатство – землю», - наголосив Михайло Папієв. 
Він додав, що в регіоні, на жаль, мають місце факти недбайливого ставлення до землі. «Як приклад, декілька років на одних і тих самих полях вирощується соя і нерідко генетично модифікована, ріпак, зернові стернові, що є недопустимим, - сказав керівник крайової виконавчої влади. – Саме тому ми повинні якомога швидше навести лад у цих питаннях. Починаючи з наступного року потрібно забезпечити науково-обгрунтоване ведення сільського господарства в краї». 
Михайло Папієв підкреслив, що зважаючи на довірливі відносини, які склалися між власниками землі та орендарями, процес налагодження цих взаємин буде відбуватись з урахуванням усіх інтересів та в рамках чинного законодавствами щодо використання сільськогосподарських угідь


Останні економічні новини

Нові підприємства в каталозі

1. http://kzkecsvmqilf.com/
    Адреса: QKyPUSXwNbLndpX
    Телефон: 83114447650
2. "Авточистота" автомйка
    Адреса: Заводська 19-а
    Телефон: 050-73-5555-7
3. ТОВ "Енерджі авто"
    Адреса: вул.Коломийська, 9-В
    Телефон: 52-95-59, 095-044-6543
4. CH Company
    Адреса: площа Соборна буд.9
    Телефон: +380503746277
5. "CH Company"
    Адреса: площа Соборна 9
    Телефон: +380503746277
Перейти в каталог

В кінотеатрах міста:

Учитель на заміну Учитель на заміну
[ Переглядів:14 ]
Заручники РОКу Заручники РОКу
[ Переглядів:15 ]
Супер Майк Супер Майк
[ Переглядів:15 ]
Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів Авраам Лінкольн: Мисливець на вампірів
[ Переглядів:16 ]
Мистецтво кохати Мистецтво кохати
[ Переглядів:56 ]
Відважна 3D Відважна 3D
[ Переглядів:49 ]
Мадагаскар-3 3D Мадагаскар-3 3D
[ Переглядів:138 ]
Прометей 3D Прометей 3D
[ Переглядів:100 ]
Додати підприємство в Головний Каталог Підприємств БуковиниСтати другом Головного Чернівецького Порталу на FacebookПовідомити новину