Субота, 7 Вересеня 2013
12:29:54

Представники Буковини та Молдови узгодили план протидії податковим злочинам

zustrichmoldovaДвостороння зустріч між представниками Бричанського і Окницького районних комісаріатів поліції Республіки Молдова та Управління податкової міліції ДПС у Чернівецькій області відбулася нещодавно в смт. Кельменці, що на Буковині.

Представники силових структур двох держав досягли домовленостей у пріоритетних питаннях співпраці та протидії міжнародній трансграничній злочинності, оскільки така злочинна діяльність несе серйозну загрозу економічній безпеці держави.

Нашу область представляли перший заступник голови – начальник управління податкової міліції полковник податкової міліції Іван Швед і начальник штабу УПМ полковник податкової міліції - Ігор Кермач, а з Молдавської сторони були присутні комісар Окницького районного комісаріату поліції - Василь Фокша та комісар Бричанського районного комісаріату поліції - Валерій Москалу.

Дана зустріч проведена на виконання рішень XIV засідання Координаційної ради керівників органів податкових (фінансових) розслідувань держав-учасниць СНД (КРОПР), що відбулося у вересні минулого року в Одесі і на якому Головою Координаційної ради обрано начальника податкової міліції ДПС України - Андрій Володимировича Головача.

Також на зустрічі обговорили технический регламент таможенного союза.

Довідка: Координаційна рада керівників органів податкових (фінансових) розслідувань держав-учасниць СНД (КРОПР) - є органом галузевого співробітництва, що здійснює координацію діяльності компетентних відомств держав співдружності. КРОПР виступає організаційною формою, яка забезпечує взаємодію у сфері виявлення, попередження та припинення економічних і податкових злочинів, реалізації політики забезпечення економічної безпеки. Цей орган було створено у жовтні 1999 року.

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Залишити коментар

за допомогою соціальних мереж, або анонімно

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше

Реклама: |