Увага!Оголошено конкур на вакантну посаду директора міського департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин . Детальніше

Зірвати благоустрій території 5-го сектору «Калинівського ринку» не вдалось

Чернівецька міська рада поставила крапку у питанні благоустрою 5-го торгового сектору КП «МКП «Калинівський ринок». Рішенням Виконавчого комітету від 13 серпня 2013 року внесено зміни до плану розвитку комунального підприємства на поточний рік, що відкриває шлях до проведення робіт по реконструкції та модернізації території цього торгівельного майданчика.
 
Не вдалось зірвати благоустрій сектору численним «опозиціонерам», які усіляко намагались завадити початку проведення робіт. При цьому КП «МКП «Калинівський ринок» звертає увагу на те, що особливу протидію позитивним змінам на ринку чинять депутати, яких пов’язують із власниками ринку «Добробут». Їхні дії в останні місяці свідчать про те, що метою цих «діячів» є не захист інтересів підприємців, а зменшення конкурентоспроможності комунального підприємства на користь приватного ринку. Неохайний вигляд території «Калинки» дуже вигідний цим політикам-бізнесменам, які прикриваються депутатськими корочками.
 
«Калинівський ринок» буде розвиватись і приносити користь Чернівцям незалежно від бажання окремих осіб, – запевнив Генеральний директор комунального підприємства МТК «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук. – Ми не допустимо дестабілізації роботи підприємства, та продовжимо наводити лад на усіх торгівельних майданчиках ринку».
Також очільники міста нагадало про стан Чернівецького ареропорту та його суттєві відмінності від Аэропорта Борисполь як за розмірами, так і за прибутковістю.
 
Довідково:
Рішення про наведення ладу на 5-му торговому секторі викликано потребою розвитку «Калинівського ринку», створення зручних умов для підприємців та покупців, а також вимогами контролюючих органів щодо приведення даного продуктового майданчика у відповідність до усіх норм. На сьогодні торговий сектор перебуває в жахливому стані: асфальтне покриття розбите, контейнери розташовані в хаотичному порядку, водовідведення майже відсутнє.
Виконані роботи дозволять зберегти торгові місця, підвищити привабливість майданчика та відповідно оживити торгівлю, одночасно виправивши існуючі недоліки. Усі підприємці після проведення благоустрою повернуться зі своїми контейнерами на свої місця, а під час повернення робіт матимуть змогу здійснювати підприємницьку діяльність на розташованому поруч 4-му торговому секторі.

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

{{#name}} {{&name}} {{&surname}} {{/name}} {{^name}} Гість {{/name}} {{date}}
{{{comment}}}
{{votes}}
{{#commentModerator}} {{/commentModerator}}
]]>
:D :) :( :0 :shock: :confused: 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
emoticons [b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]
Опублікувати від імені
]]>
]]>
Joomla SEF URLs by Artio

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Меблі індивідуального...
Назва: Меблі індивідуального дизайну
Адреса: Червоноармійська,33
Авіакаси Кий Авіа
Назва: Авіакаси Кий Авіа
Адреса: Головна 128
Официальный сайт...
Назва: Официальный сайт Красноармейска Донецкой области
Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Детальніше