25/11/2009
Банер
У перший день реєстрації вартість домену в зоні .рф досягне 10 мільйонів рублів
11:18 23 лист..
Вартість кириличного домену в зоні .рф у перший день відкритої реєстрації - 20 квітня 2010 року - може скласти з урахуванням ПДВ 10 мільйонів рублів (більше 300 тисяч доларів).

Така цифра наводиться на сайті реєстратора Ru-Center.

У прайс-листі згадується, що ціна складена відповідно до концепції реєстрації, розробленої Координаційним центром національного домену мережі Інтернет.

"Ця цифра взята з концепції, але концепція - не постулат. Ціни на відкриту реєстрацію ще будуть узгоджувати, поки вони попередні", - пояснила представник Координаційного центру Марія Мокіна.

Далі ціни, як заявляють в Ru-Center, будуть щотижня знижуватися. Так, у перший тиждень реєстрації вартість кириличного домену може скласти 1 мільйон рублів, потім - 500 тисяч рублів, 250 тисяч рублів і так далі. Згодом реєстратори будуть встановлювати ціну відповідно до ринкової ситуації.

Відкрита реєстрація доменів .рф за стандартними цінами (на рівні .ru) почнеться в липні 2010 року.

Мокіна пояснила, що кошти від реєстрації підуть на благодійні потреби, а не на комерційну діяльність реєстраторів.

Пріоритетна реєстрація доменів в зоні .рф почнеться 25 листопада і триватиме до березня 2010 року. У цей період заявки будуть подавати органи державної влади та власники прав на товарні знаки.

Росія подала заявку на реєстрацію домену .рф 16 листопада.

За матерiалами:Корреспондент та  РИА Новости
 
Матеріали по темі :

» Україна подала заявку на реєстрацію домену. Укр

Україна подала до організації Icann заявку на реєстрацію кириличним домену. Укр в інтернеті. Про це повідомляє 5 канал. Аналогічні заявки...

» Реєстрація доменів .рф стане доступна з 20 квітня 2010 року

Голова Мінкомзв'язку Ігор Щеголєв проінформував президента РФ Дмитра Медведєва про хід робіт з підготовки до застосування кириличного...

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Redtram