Get Adobe Flash player
ali

Вжитими оперативними заходами працівники міліції та воєнної прокуратури затримали підозрюваного, попередивши можливе скоєння ним тяжкого злочину.

У нього вилучили викрадений автомат Калашникова та власний револьвер.

Сьогодні вранці, в одній з військових частин Одеського гарнізону, внаслідок порушення Статуту караульно-постової служби, колишній 22-річний військовослужбовець-контрактник заволодів зброєю у постового. В подальшому автомат Калишникова він використав при з’ясуванні стосунків з відвідувачами одного з барів, здійснивши декілька пострілів у повітря.

Врезультаті стрілянини ніхто не постраждав.

Вході оперативно-розшукових заходів співробітниками міліції та військової прокуратури правопорушника було затримано «за гарячими слідами». У чоловіка вилучено автомат Калашникова та револьвер із зовнішніми ознаками перероблення, який направлено на експертизу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинів, які передбачені статтями 421 (порушення статутних правил внутрішньої служби), 296 ч.4 (хуліганство) та 263 ч.1 (незаконне поводження зі зброєю, бойовим припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Проводяться першочергові слідчі заходи.

На даний час працівники органів внутрішніх справ у своїх повсякденній діяльності націлені керівництвом на виявлення та вилучення у населення вогнепальної зброї та боєприпасів, які можуть бути використані як для вчинення правопорушень, так і для дестабілізації ситуації в регіоні.

На Одещині напали на постового і заволоділи зброєю

27-09-2014, 16:42
Переглядів: 46
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player