Неділя, 1 September 2013
01:19:27

Леді Гага не знає як вразити шанувальників

Леді Гага знову намагається здивувати нас надмірним оголенням. Цього разу співачку сфотографували в блискучому комбінезоні, який вона доповнила відвертою нижньою білизною.
 
Відсутність стиліста починає позначатися на вбраннях Леді Гаги. М'ясне плаття , каблуки півметрової висоти, шедеври Армані і Маккуїна, божевільні капелюхи , зміна зачіски та макіяжу кожні кілька днів - та епатажна співачка,це все схоже, залишила у минулому. Найсвіжіші образи зірки складно назвати шокуючими - Гага воліє або грати з обсягами (навіть мода 80-х була сміливішою ), або оголятися, або, що саме разюче, одягатися як практично нормальна людина .
 
Навіть над своїм "б'юті-образом" співачка перестала замислюватися: вона так часто з'являється в одній  і тій  ж перуці та круглих сонцезахисних окулярах, що здається, ніби тримається це все на суперклей.
 
Епатаж Гаги останнім часом зводиться до максимального оголення. Співачка вже гуляла по Нью-Йорку в бюстгальтері і шокувала жителів Голлівуду прозорим комбінезоном . Тепер же 27-річна зірка з'явилася у «Великому яблуці» в блискучому комбінезоні з глибоким вирізом і у відвертій білизні. На ногах у співачки були ботильйони на високій платформі (втім, ми бачили і вище ).
 
На комбінезоні були численні дірки. Можливо, тендітна тканина просто не витримала? Добре, що на зірці була нижня білизна, хоч і вельми символічна.
 
Леді Гага явно була в гарному настрої - вона вийшла з готелю, пританцьовуючи, і з задоволенням поспілкувалася з «маленькими монстрами» (так співачка називає своїх шанувальників). Фанати співачки явно в захваті від її зовнішнього вигляду.

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Залишити коментар

за допомогою соціальних мереж, або анонімно

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше

Реклама: |