Понеділок, 29 Квітня 2013
13:45:23
Розробка та просування сайтів

В Чернівцях журнали про весілля з'являються як гриби після дощу


Нравится

swadbaЧернівці називають «весільною столицею України»,це не дає спокую багатьом підприємливим буковинцям. В одному з торгових центрів міста презентували новий весільний журнал "Давай одружимось" .

Відмінністю від конкурентів засновники журналу називають те, що вони не популяризують весільні салони, та стверджують що журнал  - цілком самостійне глянцеве видання зі своїми постійними рубриками.

Леся Токарюк, головний редактор журналу: "Давай одружимось!": "В нас є багато порад не лише на сукні, ми зорієнтовані на експертів, флористів, майстрів настрою, акторів пантоміми, які також можуть взяти участь у вашому святі. Сьогоднішнє дійствіо - це таке міні-весілля".

На створенням журналу працювали професійні журналісти, фотографи та дизайнери. Переважна більшість із них має багаторічний досвід роботи в друкованих мас-медіа. Цікавинками цього номеру називають його повноцінну адаптацію до місцевого читача. Крім статей  про весілля, читатчі зможуть ознайомитись з пропозиціями на медовий місяць, наприклад в цьому номері розповідається про відпочинок в Чорногорії. Також журналісти видання розкажуть про інші гарячі туристичні пропозиції.Наприклад, тут є розповіді про весілля відомих на весь світ буковинок Ані Лорак та Лілії Ребрик, поради про оформлення весільного антуражу суто в буковинському стилі. Вже у наступному номері на обкладинці з'явиться фото молодят, які, можливо, ще навіть не побралися. Щоб взяти участь у конкурсі, парі треба надіслати своє фото і фотокартки на одну зі сторінок журнала в інтернеті.

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Новини партнерів

RizVN Login



Як вам новий дизайн

Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше