Get Adobe Flash player
«Народного мера» Маріуполя Олександра Фоменко в ході спецоперації затримали бійці Національної гвардії України. Разом з ним затримані начальник маріупольського комітету самопроголошеної Донецької народної республіки Микола Лісогор і активіст ДНР Сергій Зимницкий, йдеться в повідомленні на сайті Нацгвардії.

«Відомо, що Фоменко Олександр Григорович є організатором терористичної діяльності та сепаратистських дій на території Донецької області», - йдеться в повідомленні. Нацгвардія пов'язала «протиправну діяльність» затриманих із зростанням соціальної напруженості і загостренням криміногенної обстановки на Донеччині.

Стверджується також, що в ході спецоперації вилучено агітаційні матеріали, зброю і боєприпаси. «Затримані передані до органів Служби безпеки України», - додали в Нацгвардії.

Згідно з повідомленням, операція проводилася вночі 12 червня. Раніше писав про затримання Фоменко міський портал Маріуполя вказував, що «народного мера» затримали вранці. На підтвердження викладеної інформації на сайті був розміщений ролик, на якому видно, як кілька озброєних людей в масках витягують кількох чоловіків з чорної «Хонди».

Відеозапис затримання сепаратиської верхівки на донеччині



Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Додати коментар
Ваше Им'я:
Ваш E-Mail: (не обов'язково)
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Введіть код: