Get Adobe Flash player
Вибір редакції
Депутати КПРФ зажадали офіційно визнати в Росії «Правий сектор» (ПС) терористичною організацією. Відповідний запит заступник голови ЦК КПРФ Валерій Рашкін та секретар партії Сергій Обухов направили генеральному прокурору Юрію Чайці, пишуть «Известия».

Крім того, парламентарії вважають, що необхідно також офіційно визнати терористами батальйони «Дніпро», «Донбас» і «Азов», які беруть участь у військовій операції на Україні. «Я є прихильником найжорсткіших і оперативних заходів щодо осіб, організацій і навіть держав, що представляють реальну загрозу безпеці Росії та наших громадян. Ніякі санкції, ноти протесту і голосіння з приводу "агресивності" нашої країни не повинні нас турбувати і збивати з пантелику », - заявив Рашкин.

Обухів, у свою чергу, заявив, що «Правий сектор» і українські батальйони спочатку повинні бути офіційно визнані Росією терористичними організаціями, а потім МЗС РФ по лінії ООН необхідно домогтися заборони на їх фінансування вже на міжнародному рівні.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Росії закликали не звертати уваги на санкції і боротись з ворогами в Україні

unnamed
6-08-2014, 09:12
Переглядів: 1702
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player