Get Adobe Flash player
Раду штурмуватимуть, як тепер кажуть, комбати, батяні, журналісти, та багато інших. Як виглядають перші особи списків партій? Дуже коротко.

"Солідарність" Петра Порошенка йде на парламентські вибори з "Ударом" Віталія Кличка. Перша п'ятірка: Віталій Кличко, Юрій Луценко, Ольга Богомолець, Володимир Гройсман, Мустафа Джемілєв. І журналісти хочуть поміняти професію на депутатський мандат - Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук.

Довго млоїли зі списком в команді Яценюка-Турчинова. Хотіли об'єдинить з "Солідарністю", але в підсумку "Народний фронт" поплив сам. Гребти будуть Яценюк, Тетяна Чорновол - вона на другому місці. Далі - Турчинов, Парубій, комбат "Миротворця" Андрій Тетерук. І міністри - Аваков, Денисова і Петренко - вони в першій п'ятірці. По мажоритарці веслами працюють спортсмен Вірастюк і козак Гаврилюк.

А "Батьківщина" - вірніше її лідер Тимошенко - зробила подвиг - перше місце поступилася жінці за гратами. Льотчиці Наді Савченко. І тільки друга - сама екс-ув'язнена Юлія Володимирівна. Третім йде Ігор Луценко. А далі що залишився вірним Тимошенко - Сергій Соболєв і нікому невідома Алена Шкрум. Тим часом в ЦВК обговорюють - бути чи не бути референдуму про вступ до НАТО, запропонованому "Батьківщиною".

Команда у політика з вилами Олега Ляшко здивувала іншим - в ній немає жодного нардепа, крім самого Ляшка. Він і очолив список. Далі - депутат Київради Андрій Лозовий, звичайно ж комбат Сергій Мельничук з "Айдара". Четвертим номером йде співачка Злата Огневич. І активіст Артем Запотоцкий, який тільки залікував рани від снайперської кулі на Майдані взимку.

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош відмовився очолити список на виборах до Верховної ради. Пояснив своє рішення тим, що "він воює і не може їздити по країні з агітацією". Висловив бажання балотуватися по одномандатному округу в Дніпропетровській області, уродженцем якої він є. По мажоритарці в Києві, а конкретніше - по Троєщині - піде і його права рука Борислав Береза.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Хто і з ким іде на вибори до Верховної Ради (відео)

15-09-2014, 23:04
Переглядів: 114
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player