Get Adobe Flash player
Перший віце-прем'єр так званої ДНР Андрій Пургін вважає, що особливим статусом повинні володіти Донецька і Луганська області в Україні в їх адміністративних межах.

В понеділок на розгляд парламенту України надійшов запропонований президентом Петром Порошенко законопроект про особливий статус окремих регіонів Донбасу. Документ, зокрема, передбачає особливий порядок самоврядування в цих регіонах, проведення місцевих виборів 9 листопада і амністію учасникам протистояння.

При цьому Київ пропонує наділити особливим статусом тільки деякі райони південного сходу.

"Ми зі свого боку ведемо мову про територіях колишніх Донецької та Луганської областей, їх адміністративному кордоні. Ми не претендуємо на іншу територію України, але наполягаємо на тому, що ця територія наша, і ми повинні будемо нести за неї відповідальність", - сказав Пургин в ефірі "Росії 24".
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В ДНР вимагають надати особливий статус обом областям

15-09-2014, 23:08
Переглядів: 1019
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player