Get Adobe Flash player
Михайшло Романів виступив з заявою
Дорогі буковинці !
Шановна буковинська громадо !


Сьогодні наша держава у небезпеці і кожен з нас має стати на її захист, зробити усе можливе і неможливе для збереження її незалежності і територіальної цілісності.

У такій ситуації я, Михайло Романів, українець, буковинець, державний службовець, який давав присягу служити народу України, вважав за свій обов’язок прийняти пропозицію партії «Удар» обійняти посаду голови Чернівецької адміністрації.

Це було важке для мене рішення, адже, як управлінець з досвідом, розумів, які непрості завдання у цей час доведеться вирішувати керівнику регіону і яка висока має бути міра відповідальності перед громадою. Знав, що моє рішення буде неоднозначно сприйняте і готовий був чесно відповісти за кожен попередній крок у своєму житті, адже завжди пам’ятав заповідь своєї родини: «Україна понад усе!» і намагався завжди залишатися гідним цього родинного заповіту.

Був готовий до найтяжчих випробувань задля збереження миру і консолідації зусиль громади Буковини на виконання першочергових завдань, які стоять перед нашою Українською Державою. Адже шанс, за який заплатили життям Герої Небесної Сотні, ми не маємо право втратити через невміння згуртуватися, мобілізуватися і йти вперед.

Переконаний, що у нашої держави серйозні вороги і сьогодні вони використовують усі засоби, аби дестабілізувати ситуацію в Україні, посіяти хаос, зруйнувати українську державність. Їм потрібна некерована Україна, яка нездатна протистояти зовнішній агресії і внутрішньому сепаратизму.
Мені боляче, що і у нас на Буковині, через гарячі голови ми даємо зброю у руки нашим ворогам. У період військової загрози накази головнокомандуючих не обговорюються, а виконуються. І я сьогодні був готовий приступити до виконання Указу в.о. Президента України Олександра Турчинова, стати перед громадою, вислухати її наказ, закликати діяти так, як вимагають виклики часу – згуртовано, організовано, професійно.

Вважаю, що жодні політичні застороги, особисті амбіції не можуть бути виправданням, коли мова йде про збереження головного – Української Держави. Вважаю, що вчинені сьогодні дії, які не дозволили мені приступити до виконання Указу в.о. Президента, лише сприяють дестабілізації ситуації і сприяють лише тим, хто називає сьогоднішнє керівництво держави нелегітимним і робить усе можливе, щоб спричинити некерованість системи управління, не допустити обрання у легітимний спосіб справді народного Президента України.

Тому тим, хто сьогодні так емоційно вимагав моєї відставки, раджу заспокоїтися, бути справжніми патріотами України з гарячим серцем, але холодною і розсудливою головою.

Закликаю громаду Буковини гуртуватися, не піддаватися на провокації, зберігати спокій і робити все можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави, збереження миру та злагоди!

Слава Україні!

З любов’ю до Буковини, щирою шаною до буковинців
Михайло Романів

_________________________________________________________________
Нагадаємо, що сьогодні новопризначений Губернатор Буковини Михайло Романів подав у відставку під тиском "Правого секттору", один з представників якого навіть пригрозив почату голодувати, якщо він залишиться на посаді.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Михайшло Романів виступив з заявою

17-03-2014, 17:44
Переглядів: 307
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player