Get Adobe Flash player
» Політика » В Міськраді досі вакантні деякі високі посади
В Міськраді досі вакантні деякі високі посади
В міській раді все ще шукають кандидатів на посади головного освітянина та головного комунальника міста. Про це на брифінгу заявив секретар міської ради Ярослав Кушнірик. Також посадовець повідомив, щодо планів перейменування ще однієї вулиці Чернівців та про невдалий старт співпраці із новим губернатором області. Міська влада матеріально підтримає сім’ї загиблих на Майдані Героїв України. Зокрема, родина Олександра Щербанюка вже незабаром може отримати новеньку квартиру. Дане питання незабаром винесуть на розгляд виконкому.

Ярослав Кушнірик, секретар міської ради: "Що стосується сім’ї Аксеніна, МР, так само надасть необхідну допомогу. Щодо перейменування вулиці. Один варіант - вулицю Фрунзу, другий - на якій він жив".

За словами Кушнірика питання розглядатиме топонімічна комісія, яка і ухвалить остаточне рішення. Активно відбувається пошук претендентів на вакансії керівників управлінь та департаментів міськради: "Оголошені конкурси на директорів департаменту ЖКГ та управління освіти... бажаючих нема, це будуть не державні службовці і вони мають пройти конкурс".

Поділився в.о. міського голови і враженнями від першої наради в новопризначеного губернатора Михайла Романіва: "На апаратній нараді був. Що сталося, ви бачите, і відповідно, питання як співпрацювати, не встигли розглянути співпрацю, тому будемо чекати чим завершиться епопея з призначенням".

Нагадаємо, під тиском активістів "Правого сектора" Романів написав заяву на звільнення вже в перший свій робочий день. Відставки ж секретаря Чернівецької міськради Кушнірика, ПС не вимагає, бо той, за його словами, йде на контакт з організацією.

Олександр Коркоїл. Телеканал "Чернівці".
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

В Міськраді досі вакантні деякі високі посади

unnamed
17-03-2014, 19:02
Переглядів: 633
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player