Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

ali

Михайло Гайничеру зустрівся з представниками Канадської місії спостереження за виборами
Голова обласної ради Михайло Гайничеру зустрівся з представниками Канадської місії спостереження за виборами (CANEOM) Барбарою Елізабет Бучанан та Борисом Любомиром Генґало, які працюють на позачергових виборах Президента України у Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Спостерігачі цікавились організацією і ходом передвиборчої кампанії в області та суспільно-політичною ситуацією в краї загалом.

Михайло Гайничеру висловив сподівання, що вибори в області пройдуть спокійно, і наші краяни матимуть змогу вільно зробити своє волевиявлення. Він зазначив, що в області немає проблем з підготовкою до виборів, а деякі технічні моменти на окремих дільницях, пов’язані із забезпеченням приміщеннями та засобами зв’язку, найближчими днями будуть вирішені і вже на початок наступного тижня готовність дільниць буде стовідсотковою.

Відповідаючи на запитання спостерігачів, голова обласної ради зазначив, що суперечності, які мали місце на початку року, вдалось врегулювати, а спірні ситуації, які виникають, вирішуються шляхом діалогу. Він також зауважив, що між численними громадськими організаціями та правоохоронцями в області налагоджено співпрацю і вони працюють спільно і скоординовано.

Представники Канадської місії також цікавились настроями румунської громади на Буковині. Михайло Гайничеру запевнив, що у краї немає політичних сил, сформованих за національною ознакою, а партійні та політичні уподобання румунської громади структуровані так, як і мешканців області загалом.
Голова обласної ради побажав спостерігачам плідної роботи та об’єктивного інформування світової спільноти про події та ситуацію в Україні.

Михайло Гайничеру зустрівся з представниками Канадської місії спостереження за виборами

16-05-2014, 13:52
Переглядів: 229
Коментарів: 1
Версія для друку
Loading...
Коментарі (1)
виталий 16 травня 2014 15:01
Повідомити про всіх хабарників можна тут http://habaram.net
Шановні громадяни України!
Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості»
Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни.
Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах.
Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких:
Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту!
Ссылка www.habaram.net?
Цитировать          1
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: