Неділя, 1 September 2013
01:18:50

ФК Буковину масово покидають футболісти

Ще кілька тижнів тому керівництво футбольного клубу "Буковина" заявило про проблеми із фінансуванням. Гроші є лише до 1 вересня, далі - спонсори припиняють фінансування. 

До першого вересня ще кілька днів, а безвихідна ситуація в команди - вже тепер. Найперше - наступний виїзний поєдинок із алчевсьою Сталлю жовто-чорні не зіграють. Через брак коштів поїздку відмінили. Друге - команду вже покинуло 5-ро гравців основи, на черзі - ще кілька футболістів. І третє - якщо клуб не виїде на два матчі підряд, його взагалі знімуть з чемпіонату.

Слова пісні, яка стала гімном ФК "Буковини", наразі не відповідають ситуації, яка склалася у клубі. Попри всі намагання команди крокувати вперед - назад тягнуть проблеми з фінансуванням. Спонсорські кошти закінчилися. Після того, як Буковину не взяли до Премєр-ліги, спонсори відмовилися надалі вкладати в команду гроші. Про це вони заявили завчасно, ще три тижні тому керівництво клубу озвучило цю проблему і висловило сподівання, що до першого вересня знайдуться нові особи, котрі спонсоруватимцуть команду.

Серйозні проблеми виникли ще до першого вересня. 31 серпня клуб повинен грати на виїзді із алчевською Сталлю, котра є лідером у таблиці.

Друге - Буковина втрачає основних гравців. Наразі це вже півкоманди, найближчим часом гендиректор прогнозує - може бути й вся основа.

Що буде із головним тренером жовто-чорних - поки що невідомо. Вадим Заяць лише подякував хлопцям за самовіддачу та розуміння.

Безвихідних ситуацій не буває - це показує практика. Керівництво ФК "Буковина" сподівається, що небайдужі люди, котрі люблять футбол та свій край, таки знайдуться і не дохзволять, принаймні, знищити багаторічну історію улюбленої команди, не допустять припинення існування клубу, котрий довів, що може гарно грати і вигравати у будь-якої команди. Згідно з регламентом, команда знімається з першості за два поспіль невиїзди на матчі. Рахунок пішов.

Олександр Хмель. Телеканал "Чернівці".

Поділитись новиною в соціальних мережах:

Залишити коментар

за допомогою соціальних мереж, або анонімно

Інші новини м.Чернівці та області за цією темою

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше

Реклама: |