Субота, 15 Червня 2013
17:59:18

Сьогодні в Чернівцях пройде яскравий мото-флешмоб


Сьогодні, 15 травня, на Соборній площі відбудеться яскравий флешмоб на підтримку етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, який відбудеться 18-19 травня на базі міжнародного спортивного центру «Техноспорт» у Чернівцях. 

 
Організатори  обіцяють непересічне видовище: трюки у виконанні мотокросменів, виступи Школи танців «Dance Avenue», шоумена Богдана Ластівки, колективу «Diva Dance» та найпопулярніших PJ міста, імпровізоване диско від DJ R.Schraiber. Також відбудеться фотосесія моделей чернівецького модельного агенства “Show Time”, а незабутні миті збережуть фотографи від «Геометрії».  
 
Чемпіонат світу  за участі  команд з 15 країн –  це важлива подія не тільки для Черівців та  Буковини, але й для України ‒ переконаний співорганізатор змагань, голова Буковинської партнерської агенції (БПА) Арсеній Анциперов – адже вдкриває наше місто, край, державу усьому світу. Флешмоб має на меті привернути увагу загалу до цієї події, а молоді  люди продемонструють вміння та бажання об’єднатись  заради здорового способу життя,  підтримки  та розвитку спорту.
 
Очікуйте на репортаж в HD форматі.

golovne.net/images/stories/biznes

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Новини партнерів

RizVN Login



Нове в каталозі

Адвокатське об’єднання...
Назва: Адвокатське об’єднання "Юридична Компанія "ФОРТУНА"
Адреса: Головна 122-А
Веб студія Буковина.NET
Назва: Веб студія Буковина.NET
Адреса: Головна,59
ТОВ "Імперіал Груп...
Назва: ТОВ "Імперіал Груп Украіна"
Адреса: Вул. Обїзна, 12 (Західний ринок)
Центр прикладного права
Назва: Центр прикладного права
Адреса: вул. Садова, 131
Соляна шахта
Назва: Соляна шахта
Адреса: Проспект Незалежності, 109а
Детальніше