Get Adobe Flash player
Українці зекономлять на нових паспортах
Біометричні паспорти коштуватимуть на 50 % дешевше , ніж сьогодні стоять закордонні паспорти , заявив міністр юстиції Павло Петренко.

'' Відповідно до рішення Кабміну про те , що виготовлення біометричних паспортів відбуватиметься на державному поліграфкомбінаті '' Україна '' , вартість паспорта буде здешевлена практично вдвічі , на 40-50% '' , - сказав П.Петренко журналістам у ході відвідування Центру адміністративних послуг в Києві в четвер .

Він додав , що повномасштабна видача біометричних паспортів готується з початку наступного року , а всі посередники з виробництва паспортів вже зараз ліквідовані.

Раніше Верховний суд постановив , що виготовлення закордонного паспорта коштує 170 грн (держмито , яка включає бланк і послуги).
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Українці зекономлять на нових паспортах

5-06-2014, 14:50
Переглядів: 576
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player