Get Adobe Flash player
Відеозапис розстрілу двох людей терористами на Донетчині
В Інтернеті з'явилося відеозвернення командувача горлівськими терористами Ігоря Безлера , на якому він висуває ультиматум українській владі, погрожуючи вбити полонених українських офіцерів. (Горлівка — місто обласного підпорядкування у Донецькій області)

Відео викладене під ніком "Григорій Лепс", повідомляє сайт Gorlovka.ua .

"Хунта три дні тому захопила в полон мою людину. Ми вели переговори з приводу обміну на офіцерів української армії, СБУ та міліції. Три дня українська хунта відмовляється міняти офіцерів на ту людини, яку вони захопили. У мене в полоні перебувають три полковника СБУ , три підполковника. На даний момент всі домовленості з українською стороною порушені ", - заявив він.

"Я чекав три доби, але тепер у мене немає часу більше чекати. Зараз будуть розстріляні пан Будик і пан Васющенко. Для пана Турчинова, Парубія та іже з ними: якщо через годину мій чоловік не буде звільнений, буде розстріляна друга двійка. Ще через 1,5 години третя двійка ", - додав він.

"І так, поки не будуть розстріляні вісім офіцерів. Якщо українській армії і державі ці офіцери не потрібні, то мені вони не потрібні і поготів", - сказано у зверненні.

У свою чергу народний депутат України Олег Ляшко у себе в Фейсбуці пише, що мова йде про звільнення жінки - агента ФСБ, яку українські спецслужби затримали напередодні.

Одним з розстріляних, можливо, був проукраїнський активіст Василь Будик, викрадений в Горлівці 2 травня.

Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Відеозапис розстрілу двох людей терористами на Донетчині

5-06-2014, 15:33
Переглядів: 187
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player