Get Adobe Flash player
Вибір редакції
На Луганщині кордон відкритий для бойовиків
За інформацією активістів ВК "НАСТУП" в Луганській області пункт пропуску "Гуково" - "Червона калина" повністю відкритий.

Попри заяви чиновників, що кордон із Росією закрито, місцеві жителі масово повідомляють про можливість вільного переходу кордону з Росією у цьому місці та відсутність контролю цього пункту пропуску.

Люди побоюються, що цим скористаються сепаратисти.

Також відомо, що в даний момент відбувається запеклий бій в селі Закітне, поблизу Слов`янська. Очевидці відзначають, що небо "червоне" від вибухів та пострілів та припускають, що стріляють із військової установки "Тюльпан".

Додамо, що за нашою інформацією керівник слідчого відділу "Донецької залізниці" Денис Шевченко днями був помічений на відпочинку в одному із готелів Туреччини.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

На Луганщині кордон відкритий для бойовиків

10-06-2014, 21:48
Переглядів: 116
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player