Get Adobe Flash player
Сепаратисти на сході України до смерті забили молодого лікаря
У місті Шахтарську, Донецької області, поховали 24-річного Євгена Близнюка. Молоду людину побили за політичними мотивами. Про це "Обозревателю" розповіли близькі друзі покійного.

"Він був медиком-волонтером на мітингах за єдину Україну. Женя був досить нейтральний в поглядах і толерантний до прихильників Росії. Але 13 березня сильно постраждав на мітингу в Донецьку. Тоді проросійські активісти вбили 22-річного" свободівця "Діму Чернявського і розбили голови іншим українським патріотам, скалічили трьох, а Женя без всякої екіпіровки витягав поранених, от і йому дісталося теж. Він тоді мені сказав: "Не бійся, поїхали, буду тебе захищати". Закликав усіх виходити на мітинг і висловлювати свою позицію, а я відмовляла людей ", - говорить донеччанка Любов Раковіца.

Євгенія знайшли в декількох кілометрах від Шахтарська сильно побитим, він помер у лікарні.
Оцініть новину:
Знайшли помилку?   

Сепаратисти на сході України до смерті забили молодого лікаря

18-06-2014, 15:02
Переглядів: 1589
Коментарів: 0
Версія для друку
Loading...
Залишити коментар
Ваше им'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера
Код: Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Get Adobe Flash player